Szállás/Közlekedés/Parkolás

SZÁLLÁS RÉVFÜLÖPÖN

SZÁLLÁS KEDVEZMÉNYESEN A CÉLBAN MÉG ELÉRHETŐ!

Révfülöp, Kossuth u. 20. Tel: +36 30 9975347
e-mail: info@balatonivakacio.hu
KÖZLEKEDÉS, 


JAVASLAT AUTÓVAL ÉRKEZŐKNEK:

RÉVFÜLÖP : parkolás/szállás itt - reggeli vonattal 8 perc ÁBRAHÁMHEGY - RAJT - gyalogtúra - RÉVFÜLÖP - CÉL

VONATTAL ÉRKEZŐK:

MÁV-START  [link]

Az egyesület és a MÁV közötti egyezség értelmében minden évben külön kocsit (az idén a szerelvény egyik kocsija, ígéretük szerint a "KÁLI TÚRA" táblákkal megjelölve) indíttatunk BP Déli-Pu-ról ill. a szerelvényt megállíttatjuk az ábrahámhegyi állomáson is.

A Budapest Déli-pályaudvarról 2024.04.27-én 7 óra 05 perckor ill. Kelenföld-pályaudvarról 7 óra 12 perckor  induló vonat 9 óra 50 percre érkezik Ábrahámhegyre. A korábbi évektől eltérően az idén átszállásra nem lesz szükség.

Továbbá a MÁV 6 óra 30 perc és 11 óra között biztosítja számunkra és a túrázók számára a WC használatot és vízvételi lehetőséget Ábrahámhegy vasútállomás hátsó részében található mosdóban.


AUTÓVAL  ÁBRAHÁMHEGYRE ÉRKEZŐKNEK: 

PARKOLÁS A RAJTNÁL

A várhatóan nagy létszámra való tekintettel a túra napján a reggeli-délelőtti órákban tumultus várható Ábrahámhegyen. Vella Zsolt,  ábrahámhegyi polgármester úr és a polgárőrök kérését továbbítjuk nektek: Polgármester úr arra kér mindenkit, hogy aki autóval érkezik a faluba, a következő parkolóhelyek valamelyikét használjátok:

1. a vasútállomás melletti nagy parkolót
2. a Patak utcán felfelé (Salföld irányába) indulva 250 méterre balra található területet (Pattantyús sétány - a Coop Mini ABC előtt)

Kifejezett kérése továbbá, hogy (ha megoldható) NE hagyjátok kijelöletlen helyen (az út szélén a forgalmat esetleg akadályozva) az autókat!!!   Nagyításért kattintsatok a képre!


Emellett felhívta a figyelmünket arra, hogy a balesetek elkerülése céljából, minden kedves túrázót az utca bal oldalának használatára kérjünk! (Néhány éve volt ebből problémánk a helyi polgárőrökkel...)

Köszönjük a megértéseteket és a segítségeteket!

a Rendezőség
.