Szállás/Közlekedés/Parkolás

SZÁLLÁS RÉVFÜLÖPÖN

Révfülöp Hotel [link]
info: Kocsi Gergely: +36 - 20 / 620 - 0270

Kayser Apartman, Révfülöp [link]
info: Kayser Zsuzsa: +36 - 30 / 321 - 4165

Révfülöpön a József Attila utcában ház kiadó 10 fő részére, pótágyazható. Egy nagy szoba és egy nappali. Jól felszerelt konyha, ágynemű,törülköző, nagy kert, grillezési lehetőség rendelkezésre áll.  Gyerekeknek kedvezmény. 
info: Zarándy Beáta: +36 - 70 / 389 - 0390
 
Balatonrendes Glamping: [link]

KÖZLEKEDÉS, MÁV

MÁV-START  [link]

Budapestről és környékéről ill. Székesfehérvárról érkezők figyelem!

Az egyesület és a MÁV közötti egyezség értelmében minden évben külön kocsit (az idén a szerelvény első kocsija, ígéretük szerint a "KÁLI TÚRA" táblákkal megjelölve) indíttatunk BP Déli-Pu-ról ill. a szerelvényt megállíttatjuk az ábrahámhegyi állomáson is.

A Budapest Déli-pályaudvarról 2023.04.29-én 7 óra 05 perckor ill. Kelenföld-pályaudvarról 7 óra 12 perckor  induló vonat 9 óra 50 percre érkezik Ábrahámhegyre. A korábbi évektől eltérően az idén átszállásra nem lesz szükség.

Továbbá a MÁV 6 óra 30 perc és 11 óra között biztosítja számunkra és a túrázók számára a WC használatot és vízvételi lehetőséget Ábrahámhegy vasútállomás hátsó részében található mosdóban.

KÖZLEKEDÉS, AUTÓVAL ÉRKEZŐKNEK: PARKOLÁS A RAJTNÁL

A várhatóan nagy létszámra való tekintettel a túra napján a reggeli-délelőtti órákban tumultus várható Ábrahámhegyen. Vella Zsolt, az ábrahámhegyi polgármester úr és a polgárőrök kérését továbbítjuk nektek: Polgármester úr arra kér mindenkit, hogy aki autóval érkezik a faluba, a következő parkolóhelyek valamelyikét használjátok:
1. a vasútállomás melletti nagy parkolót
2. a Patak utcán felfelé (Salföld irányába) indulva 250 méterre balra található területet (Pattantyús sétány - a Coop Mini ABC előtt)
Kifejezett kérése továbbá, hogy (ha megoldható) NE hagyjátok kijelöletlen helyen (az út szélén a forgalmat esetleg akadályozva) az autókat!!!   Nagyításért kattintsatok a képre!


Emellett felhívta a figyelmünket arra, hogy a balesetek elkerülése céljából, minden kedves túrázót az utca bal oldalának használatára kérjünk! (Néhány éve volt ebből problémánk a helyi polgárőrökkel...)

Köszönjük a megértéseteket és a segítségeteket!

a Rendezőség
.