1%


Kedves Barátunk, Túratársunk!

      Társaságunk a Kőtenger Természetjáró Egyesület 2000. áprilisában kezdte meg működését. Azóta már húsz teljesítménytúrát szerveztünk a balaton-felvidéki Káli-medencében. Eddig több mint 16.000 résztvevőt regisztráltunk, akiktől rengeteg elismerést és biztatást kaptunk a további munkához. Egyesületünk tagjai, segítő barátaink önzetlen támogatásával, sok-sok önkéntes munkájával értük el azt, hogy a “Káli-túrák”-at, évek óta már az országos teljesítménytúra-mozgalom legnépszerűbb rendezvényei között tartják számon.

      Fő tevékenységünk a tavaszi teljesítménytúrák megszervezése.  Az egyesületünk és névadója a kékkúti aranyember – Székely Kari bá - által épített, a kékkúti szőlőhegyen lévő kilátó, azóta is kedvenc pihenőhelye a környékre kirándulóknak. Minden év tavaszán egyesületünk több tagjával újrafestjük a régi, elkopott turistajelzéseket a Káli-medencében. Hagyományos tavaszi túránkon számos helyi általános iskolás vesz részt tanáraikkal együtt. Minden ősz egyik hosszú hétvégéjén szervezünk egy szüreti mulatsággal egybekötött baráti találkozót, amelyen szép számmal  szoktunk részt venni. További terveink között szerepel kedves barátunk: egyesületünk névadójának szentelt emlékmű építése, kedvenc kilátója tőszomszédságában.

      A jövőben is szeretnénk mind többeket megnyerni az egészséges tömegsportnak, a természetjárásnak - a teljesítménytúrázásnak: ehhez kérünk Téged, hogy


                                          személyi jövedelemadód ( SZJA ) 1 % -nak


felajánlásával támogasd egyesületünk működését!


                                                   ADÓSZÁMUNK: 18890404-1-13


      Segítséged megköszönve egyben szeretettel várunk újra a jövő évi Káli-túrákon, amely várhatóan 2021. június 12-én rajtol az ábrahámhegyi  vasútállomásról.

      Köszönjük a támogatást!

   Baráti üdvözlettel:

        Altay Attila, Altay Zoltán és Altay László

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése