2023. április 15., szombat

A Káli túrák megkapták az idei engedélyeket!

 MEGKAPTA A KÁLI A HATÓSÁGI ENGEDÉLYT!

Sziasztok! 

Örömmel jelenthetjük, hogy a rendezvényünk megkapta Veszprém Megyei Hivatal Környezetvédelmi Osztályától a túrák engedélyét! 

Ebben többek között 1500 főben korlátozzák a résztvevői létszámot, mivel a túrák útvonalai országos jelentőségű védett és fokozottan  védett természeti területeket ill. kiemelt jelentőségű, különleges természet-megőrzési Natura 2000 területeket is érint, ezért kérünk benneteket hogy még időben regisztráljatok a túrára, nehogy kicsússzatok a keretből! A nevezési határidőt április 27., csütörtök éjfélig meghosszabbítottuk.

Ezen felül szeretnénk Veletek megosztani azt is, hogy az engedély értelmében mindennemű jelölőfesték alkalmazása tilos. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy az aszfalton elhelyezett sárga/ fehér nyilakat az idéntől nem használhatjuk. Aggodalomra semmi ok, mert a túrafüzetek alapján mindenki könnyedén eltájékozódhat (részletes térkép az útvonalról, falutérképek, szöveges itiner segíti a tájékozódást) ill. ha még ennél is többet szeretnétek, akkor itt a honlapon megtalálhatjátok minden egyes túraútvonal gpx fájlját, amelyet telefonotokra letöltve pontos navigációhoz juthattok.

Találkozunk hamarosan, mi már nagyon várjuk!

a Rendezőség

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése