Szállás/Közlekedés

SZÁLLÁSINFORMÁCIÓ

Révfülöp Hotel [link]
info: Kocsi Gergely: +36 - 20 / 620 - 0270
Kayser Apartman [link]
info: Kayser Zsuzsa: +36 - 30 / 321 - 4165
KÖZLEKEDÉS

MÁV-START  [link]


Budapestről és környékéről ill. Székesfehérvárról érkezők figyelem!

Az egyesület és a MÁV közötti egyezség értelmében minden évben külön kocsit
indíttatunk BP Déli-Pu-ról ill. a szerelvényt megállíttatjuk az ábrahámhegyi állomáson is.

A Budapest Déli-pályaudvarról 2018.04.29-én 6 óra 30 ill. Kelenföld-pályaudvarról 6 óra 37 perckor  induló vonat 7 óra 15 percre érkezik Székesfehérvárra. Itt át kell szállni a Székesfehérvártól Tapolcáig közlekedő vonatra (erre 7 perc áll rendelkezésre), amit - Egyesületünk kérésére - ugyanarra a peronra irányítanak, ahová a Budapestről érkező vonat megérkezik, azaz a leszállás után néhány lépés, csak át kell sétálni a peron túloldalára! A Tapolcáig közlekedő vonat 7 óra 23 perckor indul tovább és 9 óra 37 perckor érkezik a Káli-túrák rajt helyére Ábrahámhegyre.

AUTÓVAL ÉRKEZŐKNEK: PARKOLÁS A RAJTNÁL

A várhatóan nagy létszámra való tekintettel április 29-án a reggeli-délelőtti órákban tumultus várható Ábrahámhegyen . Vella Zsolt, az ábrahámhegyi polgármester úr és a polgárőrök kérését továbbítjuk nektek.

Polgármester úr arra kér mindenkit, aki autóval érkezik a faluba, hogy a következő parkolóhelyek valamelyikét használjátok: 1. a vasútállomás melletti nagy parkolót 2. a Patak utcán felfelé (Salföld irányába) indulva 250 méterre balra található területet (Pattantyús sétány - a Coop Mini ABC előtt)
Kifejezett kérése továbbá, hogy (ha megoldható) NE hagyjátok kijelöletlen helyen (az út szélén a forgalmat esetleg akadályozva) az autókat!!!
Emellett felhívta a figyelmünket arra, hogy a balesetek elkerülése céljából, minden kedves túrázót az utca bal oldalának használatára kérjünk! (2 éve volt ebből problémánk a helyi polgárőrökkel...)

Köszönjük a megértéseteket és a segítségeteket!

a Rendezőség
.