2019. március 27., szerda

ELŐNEVEZÉS CSÜTÖRTÖK DÉLIG MEGHOSSZABBÍTVA!

SZIASZTOK! A FOKOZOTT ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL MEGHOSSZABBÍTJUK AZ ELŐNEVEZÉST CSÜTÖRTÖK 12.00-IG! 

Az előnevezéshez tartozó link :

https://www.turaliga.hu/turaliga-web/xhtml/nevezes/nevezekKALI.xhtml

-Előnevezéskor, a jelentkezési lap kitöltése során kérjük töltsétek ki az adatokat, ami alapján be tudunk majd azonosítani a rajtnál. Ügyeljetek arra, hogy az e-mail címetek helyesen szerepeljen, mivel oda kapjátok majd meg a nevezéshez szükséges kódokat.

 

 FONTOS: létszámkorlát lesz!!!

A nevezés lehetőségei:

- Meghatározott jelentkezői létszámig on-line előregisztrációval + előnevezéssel (ez utóbbi a nevezési díj átutalását követően válik érvényessé.) A létszám beteltéig 250 Ft-tal mérsékelt árú részvételi díjat tudunk biztosítani.

Ezt követően teljes árú részvételi díjjal lehet jelentkezni:

- on-line előzetes regisztrációval + helyszíni fizetéssel
*
-  helyszíni regisztrációval és fizetéssel

* Ha tehetitek kérjük, hogy az előzetes (on-line) regisztrációval jelentkezzetek be, ezzel is meggyorsítva a rajtban az ügymenetet! Köszönjük!

Az on-line regisztrációra a maximális jelentkezési létszám (1500 fő) beteléséig, de legkésőbb április 25-én, csütörtökön 12.00-ig lesz lehetőség.

Honlapunkon rendszeresen közzétesszük a
regisztrációk és a benevezettek (befizetett nevezések) illetve az általunk még fogadható jelentkezők számát.

Az előnevezés menete:

1.) Az alábbi honlapot megnyitva :

https://www.turaliga.hu/turaliga-web/xhtml/nevezes/nevezekKALI.xhtml
adatlapot kitöltve, valamint az adatkezelésről szóló és túra nevezési feltételeket elfogadó rubrikákat megfelelően bejelölve (túra nevezési feltételeket kötelező elfogadni a a nevezés sikerességéhez) elindítjuk a nevezést (Nevezés gomb).
2.) Pár másodpercen belül kapni fogtok e-mailt a megadott e-mail címre.
3.) Az e-mailben leírt utasításokat követve befizethetitek a díjat a túrára. Az e-mailben kapott kódot kell az utalás közlemény rovatába beírnotok.

A nevezés és a befizetés sikerességének ellenőrzése:


A cikk alján található a nevezési lista, melyet 1-2 naponta igyekszünk frissíteni. Ezen lehetőség lesz ellenőrizni a nevezés illetve a befizetésed sikerességét (nevezési lap jobb oldalán található zöld pipa jelzi a sikeres fizetést, melyet minden nap végén frissítünk).

A befizetés visszautalása, ha valamilyen okból mégsem tudtok eljönni a túrára:

A befizetett összeg visszautalását, az egyesületünk e-mail címére (kotenger.egyesulet@gmail.com), április 23-án kedden 21 óráig küldött levélben jelezve tudjátok visszakérni.
Ezt követően nem áll módunkban a befizetések visszautalására, azonban a befizetett összeget természetesen beszámítjuk a következő túránkon való részvételkor. (Kérjük külön levélben jelezzétek a tényt felénk!)
A pólók előzetes megrendelése és befizetése esetén, ha a túrán nem tudtok megjelenni, akkor az egyesületünk e-mail címére történő értesítést (cím megadása, póló adatai: női vagy férfi és méret) követően tudjuk a pólót utánvételesen a túrát követő 1 hónapban kipostázni.

Minden kedves túrázónak előre is jó túrát kívánunk !


a Rendezőség

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése